Hilverda De Boer tar över Stockholm Blomstertjänst

Logo Hilverda De Boer Sverige

 

Hilverda De Boer tar över Stockholm Blomstertjänst

Kära kunder och leverantörer,

Vi vill informera att Hilverda De Boer kommer ta över Stockholms Blomstertjänst från och med september 2018. Den holländska exportören har varit en samarbetspartner med Blomstertjänst i årtionden. Det nya namnet kommer bli Hilverda De Boer Stockholm. Vår cash&carry i Trädgårdshallen kommer att byggas om och fräschas upp men vi kommer ha öppet som vanligt. Vi kommer fokusera på snittblommor, oasis, papper och tillbehör till blomsterbutiker. Den officiella öppningen är den 5:e september. Joakim Engstrand och Lars-Eric Andersson med personal ser fram emot att träffa Er.

Cash&carry och webshop
Hilverda De Boer Stockholm kommer vara en mötesplats för florister som älskar att välja från ett brett utbud av svenska, holländska och globala blommor. Förutom att ha ett stort och brett sortiment i Stockholm så finns det ett ännu större sortiment på Hilverda De Boers webshop och app. Via webshopen så har florister tillgång 24 timmar om dygnet / 7 dagar i veckan till Hilverda De Boers lager i Aalsmeer, Holland. Med appen kan du beställa via telefon eller surfplatta var eller när det passar dig bäst. Din order kommer levereras till trädgårdshallen eller till din butik inom två dagar.

Företaget bakom Hilverda De Boer Stockholm
Även om Hilverda De Boer Stockholm är ett nytt namn på den svenska marknaden från och med september så har Hilverda De Boer ett sekel med erfarenhet av blommor och krukväxter. Sedan 1950-talet är Hilverda De Boer en av dom ledande blomsterexportörer till Skandinavien. Företaget har 250 anställda och exporterar till mer än 50 länder runt om i världen och har en årsomsättning på mer än 1,25 miljarder SEK.

Övergångsperiod
När det gäller vår administration kommer vi att ha en övergångsperiod på flera månader. Vänligen ha överseende med vårt byte av administration och ikt från Blomstertjänst till Hilverda De Boer Stockholm.

Mer information
Din inbjudan för den officiella öppningen kommer inom kort. För mer information angående huvudkontoret för Hilverda De Boer i Holland gå till www.hilverdadeboer.nl har ni några frågor så kontakta gärna Joakim Engstrand, Lars-Eric Andersson eller Gert-Jan Schoneveld (CEO, Hilverda De Boer).

Vänliga hälsningar,

Joakim Engstrand joakim.engstrand@blomstertjanst.se
Lars-Eric Andersson lea@blomstertjanst.se
Gert-Jan Schoneveld gj.schoneveld@hilverdadeboer.nl

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *